Boeketten

/ / Boeketten
Verwen jezelf of verras je partner met één van onze mooie boeketten! Een mooie bos bloemen voor iemand die het verdient of iemand die het wel kan gebruiken. Bij Bloemen Bezorgen Amsterdam, kun je nu je boeket laten bezorgen in Amsterdam en omgeving. Voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag nog bezorgd. Bekijk het assortiment en ontdek je favoriete boeket! 

Plukboeketten

Met de vrolijke plukboeketten van Eric Dompeling zit je altijd goed. Gegarandeerd een vrolijke bos met allerlei verschillende bloemen. Eventueel zelfs met mooie vaas, zodat je zeker weet dat ze goed terecht komen en lang vers blijven!

Verrassingsboeketten

Onze verrassingsboeketten vormen het perfecte cadeau. Bij een geboorte, voor een verjaardag, voor moederdag of gewoon als bedankje. In de favoriete kleur van de gelukkige ontvanger, natuurlijk of gemengd. Bekijk ze nu allemaal!

Rouwboeketten

Eenvoudig, ingetogen en toch met een zekere schoonheid. Met onze rouwboeketten steek je nabestaanden een hart onder de riem of laat je zien wat de overledene voor je betekend heeft. We maken natuurlijk ook graag een rouwstuk op maat.

Seizoensboeketten

Haal de natuur in huis met één van onze seizoensboeketten! Een mooie bos vol bloemen die op dat moment in bloei zijn en perfect passen bij de tijd van het jaar. Ontdek je favoriete boeket tussen onze:

  • Lenteboeketten
  • Zomerboeketten
  • Herfstboeketten
  • Winterboeketten

Tulpen & rozen

Ontzettend populaire boeketten: een bosje tulpen of klassieke (rode) rozen! Geschikt als eenvoudig bruidswerk of natuurlijk mooi om te geven aan je geliefde (al hebben we daar natuurlijk ook speciale Valentijnsboeketten voor).

Boeketten bestellen & bezorgen in Amsterdam

Heb je een leuk boeket gevonden? Mooi! Je kunt ‘m eenvoudig bestellen in onze webshop. Alles spreekt voor zich. Kies je bezorgdatum en onze eigen bezorgdienst gaat snel op pad om jouw boeket bezorgen in Amsterdam en omgeving. Bestel je van maandag t/m zaterdag voor 13:00 uur? Dan staan we zelfs dezelfde dag bij je op de stoep!

Hulp nodig?

Een speciaal boeket laten samenstellen door onze bloemist? Of wil je meer weten over onze boeketten of over het bezorgen in Amsterdam? We helpen je graag verder. Neem gerust even contact met ons op via 020 370 3477 of kom langs bij onze winkel aan de Pernassusweg 3 in Amsterdam. We zijn maandag t/m vrijdag geopend van 08:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 17:00.