Over Ons

De lokale bloemist uit Amsterdam die jou de mooiste bloemen laat ervaren

Bloemen bestellen via internet, het kan knap lastig zijn. Bij welke bloemist bestel ik en hoe goed zijn de bloemen? Een blik op de veelgehoorde klachten over bloemen bestellen zegt voldoende: rozen die al na twee dagen hun kop laten hangen en boeketten die niet worden bezorgd, maar ergens langs de kant van de weg gedumpt worden. Het zijn voorbeelden die motiverend voor ons werken, want zo willen wij het niet doen.

Wij zijn Flowermoments by Anggrek, de lokale bloemist in Amsterdam achter Bloemen Bezorgen Amsterdam. Jou een glimlach bezorgen met kwalitatief uitstekende bloemen, dat is ons doel. We doen dit via onze webshop. Jij kunt daardoor eenvoudig bloemen bestellen, terwijl je thuis op de bankt zit of aan het werk bent. Het grote voordeel om bij ons te bezorgen? Je weet wie wij zijn. Mocht er toch iets mis zijn, dan kun je gewoon even langskomen.

Maak kennis met Eric Dompeling van Bloemen Bezorgen Amsterdam

Eric Dompeling Van Bloemen Bezorgen Amsterdam

Mijn naam is Eric Dompeling en ik ben sinds 1993 eigenaar van Flowermoments by Anggrek, de winkel achter deze webshop Bloemen Bezorgen Amsterdam. Sinds een aantal jaren is mijn bloemenwinkel gevestigd op de Parnassusweg 3 op de hoek van het Olympiaplein in Amsterdam-Zuid op loopafstand van station Zuid-WTC.

Bestel voor 13 uur en we bezorgen dezelfde dag je bloemen in Amsterdam

Via onze website kun je bloemen bestellen die we dezelfde dag kunnen bezorgen. Wanneer je een boeket hebt besteld, bezorgen wij op het door jou gewenste moment. Als je voor 13:00 uur bestelt, dan zorgen wij dat het nog dezelfde dag bezorgd is. Ook voor het bezorgen van rouwboeketten en rouwwerk op locatie zijn wij het juiste adres.

Dit is in het kort ons verhaal. Heb je desondanks toch een vraag, kijk dan op onze meest gestelde vragen pagina of neem contact op.

Wil je in een andere stad een bloemetje laten bezorgen? Ook in andere steden werken zij samen met bloemisten:

Scroll naar top