Lenteboeketten

Last van lentekriebels? Zet de boel in bloei met onze lenteboeketten. De lente hangt niet alleen in de lucht, hij bloeit ook op de velden. De tulpen staan in bloei en de rest van het groen begint ook langzaam te ontwaken. In de lente kiezen wij zelf het liefst voor frisse pasteltinten en een speels plukboeket, maar er zitten ook zeker een paar knallers in onze lente-collectie. Haal de lente ook bij jou in huis. Shop nu je favoriete lentebos. Voor 13:00 uur besteld, vandaag nog in de vaas.  

Toont alle 9 resultaten

Bestellen & bezorgen

Bij Bloemen Bezorgen Amsterdam kun je heel eenvoudig je favoriete lenteboeketten bestellen en laten bezorgen in Amsterdam en omgeving. Met een paar drukken op de knop gaat onze bloemist Eric voor je aan de slag. Hij schikt de mooiste bos vol seizoensbloemen en dan gaat onze eigen bezorgdienst op pad om jouw lentebloemen af te leveren op het afgesproken adres. Voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag nog bezorgd. En natuurlijk gewoon met 7 dagen versgarantie!

Meer weten?

Wil je meer weten over onze lentebloemen of zit jouw ideale boeket niet in ons assortiment? We vertellen je er graag meer over of maken een unieke lentebos speciaal voor jou. Neem gerust even contact met ons op of kom bij ons langs aan de Parnassusweg 3 in Amsterdam. Tot snel!