Pioenen

Wij zijn weer in de wolken, want het pioenenseizoen is begonnen! Ze bloeien prachtig, krachtig en helaas maar kort, des te meer reden dus om je hele huis er vol mee te zetten. Bekijk al onze bossen met pioenen en wees er snel bij! Voor 13:00 uur besteld, vandaag nog in je vaas.  

Enig resultaat

  • Pioenen Oase

    Pioenen Oase

    Vanaf:  36,95

    Yes! Ons favoriete seizoen is aangebroken: pioenseizoen. Deze weelderige bloemen zien er elke dag een beetje anders uit en lijken alleen maar mooier te worden. De beauties hebben verder niet veel nodig en dit minimalistische design laat de bloemen prachtig uitkomen. Bestel ze voor 13:00 uur en geniet vandaag nog van prachtige pioenrozen.

    Opties selecteren Bezig met laden Klaar

Zo lang mogelijk genieten

Pioenen zijn prachtig, maar ze bloeien helaas maar kort — zo’n 3 tot 5 dagen in de vaas. Geniet zo lang mogelijk van je pioenen en snijd 2 centimeter van de stelen af voordat je ze in de vaas zet. Zorg voor een schone vaas en ververs het water elke drie dagen. Zit er een plakkerig laagje op je bloemen en hebben je pioenen een beetje moeite om in volle bloei te schieten? Spoel je bloem dan voorzichtig af (met de kop naar beneden) en haal de hars er voorzichtig af. Zo help je je bloemen optimaal!