Rouwboeket Amsterdam

We weten dat een rouwboeket om een zeer persoonlijke aanpak vraagt en denken graag met je mee. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op of kom langs in onze bloemenboetiek in Amsterdam Zuid. We helpen je graag met een passend rouwboeket voor jouw dierbare.

Bloemen Bezorgen Amsterdam bezorgt dagelijks persoonlijk op locatie bij rouwcentrum, kerk of aan huis.

Toont alle 9 resultaten

Rouwboeket: bestellen & bezorgen in Amsterdam

Rouwbloemen Eenvoudig, ingetogen maar altijd indrukwekkend. Met onze rouwboeketten steek je nabestaanden een hart onder de riem of laat je zien wat de overledene voor je betekend heeft. Onze bloemstylist Eric stelt met de meest verse bloemen van het seizoen prachtige rouwstukken samen. Bloemen Bezorgen Amsterdam biedt een aantal traditionele rouwboeketten in de webshop, maar we maken uiteraard ook stukken op maat. Neem vooral contact met ons op, we helpen je graag in deze moeilijke tijd.

Eindeloze mogelijkheden

Traditioneel kiezen mensen vaak voor witte lelies, gladiolen of rozen. Maar tegenwoordig worden ook steeds vaker anjers, delpiniums of zelfs zonnebloemen gebruikt voor een rouwstuk. Zo kun je zelf ook beslissen wat het beste bij de ceremonie past. Bloemen die mooi bij de locatie passen of juist de favoriete bloemen van de overledene? We helpen je graag de juiste rouwbloemen te vinden voor zowel rouwboeketten als voor een grafstuk of een rouwkrans.

Verse uitvaartbloemen

Met een overlijden breekt vaak een moeilijke periode aan. Rouwbloemen kunnen in deze verdrietige tijd een stukje troost bieden bij het afscheid. Waarschijnlijk heb je al je eigen voorkeur of wil je rekening houden met de wensen en de smaak van de dierbare overledene maar daarbij helpen wij graag om tot een mooi boeket te komen. Het is uiteraard van belang dat de uitvaartbloemen vers zijn (en blijven) en daarom rijden we iedere ochtend naar de bloemenveiling om zelf de bloemen uit te zoeken. Zo kunnen we garanderen dat ze van de beste kwaliteit zijn en minimaal 7 dagen vers blijven.

Klassiek rouwbloemwerk uitvaartbloemen

In onze webshop ontdek je een aantal traditionele rouwdesigns. Zo zijn van oudsher witte bloemen klassieke rouwbloemen. We hebben verschillende boeketten die neergelegd kunnen worden op de kist. Ben je op zoek naar een iets uitbundiger effect? Dan kun je kiezen voor een rouwkrans. We helpen je graag met het kiezen van de juiste bloemen en het maken van een passend rouwstuk.

Vers en kwaliteit

Een uitvaart is uiteraard een treurige gebeurtenis en een met liefde samengesteld rouwboeket kan het wat draaglijker maken. Om te kunnen garanderen dat de rouwbloemen vers zijn en van hoge kwaliteit, staan we iedere ochtend vroeg op om op de bloemenveiling zelf onze bloemen te selecteren. Op die manier weten we zeker dat onze bloemstukken minimaal een week vers blijven.

Online rouwboeket bestellen & laten bezorgen in Amsterdam

Je kunt in onze webshop heel eenvoudig een rouwboeket bestellen en laten bezorgen in Amsterdam. Wij bezorgen iedere dag rouwboeketten bij het rouwcentrum, de nabestaanden of bij je thuis. We beschikken namelijk over een eigen bezorgdienst die snel bij je op de stoep kan staan nadat onze bloemist het rouwstuk heeft samengesteld. Voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag nog geleverd.

Scroll naar top