Rouwboeket Amsterdam

Als woorden tekort schieten, zeg het dan met bloemen. We weten dat een rouwboeket om een zeer persoonlijke aanpak vraagt en bieden daarom de mogelijkheid om een rouwkaart of rouwlint aan het boeket toe te voegen. In het bestelproces kunt u eenvoudig een persoonlijk bericht schrijven dat op de kaart of het lint wordt afgedrukt. Ook over de bezorging hoeft u zich geen zorgen te maken. We bezorgen de rouwboeketten namelijk elke dag op alle aangegeven locaties. Dat kan thuis zijn of op locatie bij een kerk of rouwcentrum. Wilt u een persoonlijk boeket laten samenstellen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. We helpen u graag met een passend rouwboeket voor uw dierbare.

Toont alle 9 resultaten

 • Medeleven Sympathieboeket

  Medeleven Sympathieboeket

  Vanaf:  35,00

  Als woorden tekort schieten, zeg het dan met bloemen. Laat weten dat je aan iemand denkt met dit stijlvolle boeket vol zachtroze tinten. Bloemen Bezorgen Amsterdam maakt moeilijke tijden graag een beetje dragelijker – met verse bloemen en snelle bezorging.

 • Rouwboeket wit klassiek

  Rouwboeket wit klassiek

   45,00

  Dit rouwboeket is een klassiek bloemstuk, vol witte bloemen. Steek iemand een hart onder de riem of bewijs iemand de laatste eer met dit indrukwekkende bloemstuk. Bestel vandaag voor 13:00 uur en je bloemen worden vandaag nog bezorgd.

 • Luxe Wit Met Blauw Sympathieboeket

  Luxe wit met blauw sympathieboeket

  Vanaf:  60,00

  Rouwboeket Rustig Wit laat je op gepaste wijze afscheid nemen van je dierbare. De witte kleuren maken het tot een waardig boeket.

 • Klassiek rouwboeket

  Rouwboeket roze klassiek

  Vanaf:  50,00

  Ons roze rouwboeket is een mooie manier om afscheid te nemen van een dierbare. De handgebonden bos is indrukwekkend, tijdloos en stijlvol. De zachtroze bloemen zijn niet alleen perfect om iemand een hard onder de riem te steken, maar zijn ook uitermate geschikt als aankleding voor een uitvaart. Bloemen Bezorgen Amsterdam maakt deze tijd graag een beetje dragelijker — met verse bloemen en snelle bezorging.

 • Rustig Wit Rouwboeket

  Rustig wit rouwboeket

  Vanaf:  70,00

  Als woorden tekort schieten, zeg het dan met bloemen. Deze bos past perfect op een kist of dienen als aankleding van een dienst. Bloemen Bezorgen Amsterdam maakt moeilijke tijden graag een beetje dragelijker – met verse bloemen en snelle bezorging.

 • Rouwboeket bonte rozen groen

  Eenvoudig rouwboeket bonte rozen & groen

   40,00

  Als woorden tekort schieten, zeg het dan met bloemen. Deze bos past perfect op een kist of dienen als aankleding van een dienst. Bloemen Bezorgen Amsterdam maakt moeilijke tijden graag een beetje dragelijker – met verse bloemen en snelle bezorging.

 • Gedachtenis Rouwboeket

  Gedachtenis Rouwboeket

  Vanaf:  70,00

  Als woorden tekort schieten, zeg het dan met bloemen. Laat weten dat je aan iemand denkt met dit stijlvolle boeket vol zachte, ingetogen tinten. Bloemen Bezorgen Amsterdam maakt moeilijke tijden graag een beetje dragelijker – met verse bloemen en snelle bezorging.

 • Rouwboeket roze rozen

  Eenvoudig rouwboeket roze rozen & groen

   40,00

  Als woorden tekort schieten, zeg het dan met bloemen. Dit boeket past perfect op een kist of dient als aankleding van een dienst. Bloemen Bezorgen Amsterdam maakt moeilijke tijden graag een beetje dragelijker – met verse bloemen en snelle bezorging.

 • Fijne Herinnering Rouwkrans

  Fijne Herinnering – Rouwkrans

  Vanaf:  255,00

  Elke uitvaart is een intens verdrietige gebeurtenis en toch vieren we tegelijkertijd ook iemands leven – we halen de mooiste herinneringen naar boven en omringen ons met geliefden. Deze handgestoken krans is een indrukwekkend en wat uitbundiger rouwstuk. Het kan neergelegd worden op de kist of opgehangen worden. In overleg kan de krans uiteraard ook in andere tinten op maat worden gemaakt. Neem dan vooral contact met ons op.

Rouwboeket bestellen & bezorgen in Amsterdam

Eenvoudig, ingetogen maar altijd indrukwekkend. Met onze rouwboeketten steek je nabestaanden een hart onder de riem of laat je zien wat de overledene voor je betekent. Onze bloemstylist Eric stelt met de meest verse bloemen van het seizoen prachtige rouwstukken samen.

Bloemen Bezorgen Amsterdam biedt een aantal traditionele rouwboeketten in de webshop, maar we maken uiteraard ook stukken op maat. Neem vooral contact met ons op, we helpen je graag in deze moeilijke tijd.

Wij bezorgen bij deze uitvaartcentra, crematoria, kerken en begraafplaatsen in Amsterdam

Wij bezorgen iedere dag rouwboeketten bij de onderstaande uitvaartcentra. Staat de gewenste locatie er niet bij, neem dan contact met ons op. We bezorgen ook bij kerken, begraafplaatsen, de nabestaanden of bij je thuis. Bestel je voor 13.00, dan kunnen we dezelfde dag nog bezorgen.

Eindeloze mogelijkheden met rouwboeketten 

Traditioneel kiezen mensen vaak voor witte lelies, gladiolen of rozen. Maar tegenwoordig worden ook steeds vaker anjers, delpiniums of zelfs zonnebloemen gebruikt voor een rouwstuk. Zo kun je zelf ook beslissen wat het beste bij de ceremonie past. Bloemen die mooi bij de locatie passen of juist de favoriete bloemen van de overledene? We helpen je graag de juiste rouwbloemen te vinden voor zowel rouwboeketten als voor een grafstuk of een rouwkrans.

Gegarandeerd verse uitvaartbloemen

Met een overlijden breekt vaak een moeilijke periode aan. Rouwbloemen kunnen in deze verdrietige tijd een stukje troost bieden bij het afscheid. Waarschijnlijk heb je al je eigen voorkeur of wil je rekening houden met de wensen en de smaak van de dierbare overledene maar daarbij helpen wij graag om tot een mooi boeket te komen. Het is uiteraard van belang dat de uitvaartbloemen vers zijn (en blijven) en daarom rijden we iedere ochtend naar de bloemenveiling om zelf de bloemen uit te zoeken. Zo kunnen we garanderen dat ze van de beste kwaliteit zijn en minimaal 7 dagen vers blijven.

Klassiek rouwbloemwerk uitvaartbloemen

In onze webshop ontdek je een aantal traditionele rouwdesigns. Zo zijn van oudsher witte bloemen klassieke rouwbloemen. We hebben verschillende boeketten die neergelegd kunnen worden op de kist. Ben je op zoek naar een iets uitbundiger effect? Dan kun je kiezen voor een rouwkrans. We helpen je graag met het kiezen van de juiste bloemen en het maken van een passend rouwstuk. Benieuwd naar het verschil tussen een symphatieboeket, een rouwboeket en een rouwstuk? Je leest het in dit artikel.