Rouwboeket Amsterdam

Toont alle 9 resultaten

Rouwboeket: bestellen & bezorgen in Amsterdam

Een rouwboeket van Bloemen Bezorgen Amsterdam: altijd vers en van de beste kwaliteit. Bestel een mooi rouwstuk uit de webshop of kom langs bij Bloemenboetiek Arjan aan de Eerste Helmersstraat 84 om een boeket samen te laten stellen. Gewoon met rouwbloemen die je mooi vindt of bijvoorbeeld met de favoriete bloemen van de overledene. We maken graag een passend bloemstuk bij iedere uitvaart of begrafenis.

Klassiek rouwbloemwerk

In onze webshop vindt je veel traditioneel rouwwerk. Ga bijvoorbeeld voor een klassiek bloemstuk met roze of witte rozen of kies voor een eenvoudig rouwboeket, al dan niet met bonte kleuren en bloemen. Niet te uitbundig, passend bij het moment en het type begrafenis. Laat dus vooral ook een rouwstuk samenstellen met de bloemen die perfect weerspiegelen wat voor persoon de overledene is geweest. We helpen je er graag bij.

Vers & kwaliteit

Een uitvaart is een treurige gebeurtenis en een rouwboeket maakt het wat draaglijker. Des te belangrijker is het dus dat de rouwbloemen vers zijn. Daarom staan we iedere ochtend vroeg op om op de bloemenveiling zelf onze bloemen te kunnen selecteren. Op die manier garanderen we kwaliteit en weten we zeker dat onze bloemstukken minimaal een week vers blijven. Wel zo prettig.

Online rouwboeket bestellen & laten bezorgen in Amsterdam

Je kunt in onze webshop heel eenvoudig een rouwboeket bestellen en laten bezorgen in Amsterdam. Bij de nabestaanden of bij je thuis. We beschikken namelijk over een eigen bezorgdienst die snel bij je op de stoep kan staan nadat onze bloemist het rouwstuk heeft samengesteld. Voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag nog geleverd. Fijn als je door alle omstandigheden helemaal vergeten bent om een bloemstuk of rouwkrans te laten maken.

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden of direct een rouwboeket laten maken en bestellen? Kom langs bij Bloemenboetiek Arjan of neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag verder.

Scroll naar top