Tulpen

/ / Tulpen

Weelderige tulpen

Laat de mooiste tulpen bij je thuis bezorgen door Bloemen Bezorgen Amsterdam. Bekijk onze collectie en ontdek jouw favoriete tulp.

Toont alle 8 resultaten

 • gekleurde tulpen vooraanzicht kwieke bos bloemen bezorgen

  Gemengde Tulpen

  Vanaf:  18,00

  Hoera, ze zijn er weer! Wij zijn altijd weer blij als het tulpenseizoen is aangebroken, want de tulp verveelt nooit. Ze bloeien in alle kleuren van de regenboog en in de meest bijzondere vormen. Ga voor een bos vol van deze knapperds en laat ze vandaag nog bij je thuis bezorgen.

  Opties selecteren Loading Done
 • oranje met paarse tulpen vooraanzicht vier de lente bloemen bezorgen

  Bonte Tulpen

  Vanaf:  18,00

  Hoera! Het tulpenseizoen is weer aangebroken – dat betekent niet alleen lente, maar ook een huis vol bloemen! Vul je vazen met een bos vol bonte tulpen. Vers van de veiling, gemakkelijk thuisbezorgd.

  Opties selecteren Loading Done
 • tulpen paars koningspaar bloemen bezorgen

  Liefdevolle Tulpen

  Vanaf:  20,00

  Last van vlinders in je buik? Met deze heerlijke lentebos breng je wat romantiek in huis. De bijzondere paarse tulpen zetten direct de juiste toon. Show some self love en bestel ze voor jezelf of laat ze bezorgen bij that special someone. Voor 13:00 uur besteld, vandaag nog bezorgd.

  Opties selecteren Loading Done
 • rode tulpen vooraanzicht bloemen bezorgen

  Rode Tulpen

  Vanaf:  18,00

  Wij hebben last van lentekriebels, want het tulpenseizoen is weer aangebroken. Bloemen Bezorgen Amsterdam bezorgt knisperend verse tulpen bij jou thuis. Zoals deze prachtige rode tulpen, een feestje in jouw vaas, of het perfecte cadeautje voor iemand anders. Voor 13:00 uur besteld, vandaag bezorgd.

  Opties selecteren Loading Done
 • tulpen met bladgroen vooraanzicht bloemen bezorgen

  Lenteliefde Boeket

  Vanaf:  18,00

  Kun je wel wat lentekriebels gebruiken? Of wil je op zijn paasbest voor de dag komen? Dan is ons lenteliefde boeket de perfecte match! De knisperend verse bloemen blijven minstens een week stralen in je vaas.

  Opties selecteren Loading Done
 • oranje tulpen vooraanzicht bloemen bezorgen

  Oranje Tulpen

  Vanaf:  17,00

  Wij hebben last van lentekriebels, want het tulpenseizoen is weer aangebroken. Bloemen Bezorgen Amsterdam bezorgt knisperend verse tulpen bij jou thuis. Zoals deze prachtige oranje tulpen, een feestje in jouw vaas, of het perfecte cadeautje voor iemand anders. Voor 13:00 uur besteld, vandaag nog bezorgd.

  Opties selecteren Loading Done
 • paarse tulpen vooraanzicht bloemen bezorgen

  Paarse Tulpen

  Vanaf:  18,00

  Wij hebben last van lentekriebels, want het tulpenseizoen is weer aangebroken. Bloemen Bezorgen Amsterdam bezorgt knisperend verse tulpen bij jou thuis. Zoals deze prachtige paarse tulpen, een feestje in jouw vaas, of het perfecte cadeautje voor iemand anders. Voor 13:00 besteld, vandaag bezorgd.

  Opties selecteren Loading Done
 • witte tulpen vooraanzicht bloemen bezorgen

  Witte Tulpen

  Vanaf:  19,95

  Hoera! Het tulpenseizoen is weer aangebroken – dat betekent niet alleen lente, maar ook een huis vol bloemen! Vul je vazen met tulpen, bijvoorbeeld met deze witte kanjers. Vers van de veiling, gemakkelijk thuisbezorgd.

  Opties selecteren Loading Done

Tulpen van eigen bodem

Elke dag vers van de veiling en helemaal van eigen bodem. Er zijn wel meer dan 150 soorten tulpen en 77% van alle tulpen komt uit Nederland! Wist je dat we wel 3 miljard tulpen per jaar exporteren naar het buitenland? Gelukkig blijft er genoeg over voor bij jou in de vaas. Bestel je nu tulpen voor 13:00 uur en haal ze vandaag nog in huis.

Zeg het met tulpen

Je vindt tulpen in alle kleuren van de regenboog, behalve in het blauw. Blauwe tulpen bestaan namelijk niet. Worden tulpen verkocht als ‘blauw’ dan zijn ze eigenlijk paars, maar gelukkig niet minder mooi. De meeste tulpkleuren hebben ook hun eigen betekenis. Gele en oranje tulpen staan voor vrolijkheid. Blij om iemand weer te zien? Neem dan een bos zonnig gekleurde tulpen mee. Stiekem een oogje op iemand? Ga dan voor witte of roze tulpen. Rode tulpen staan voor ware liefde en paarse tulpen voor loyaliteit. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon je favoriete kleur kiezen. Ontdek onze bossen.

Rode tulpen

Paarste tulpen

Gele tulpen

Gemengde tulpen

Altijd vers!

Onze tulpen zijn knisperend vers. We hebben ze nog nét niet met de hand van ‘t veld geplukt, maar wel zorgvuldig geselecteerd op de veiling. Elke ochtend gaat onze bloemstylist Eric naar de veiling om daar de sterkste, mooiste en meest bijzondere tulpen uit te kiezen. Daarom kunnen we je ook garanderen dat de bloemen van de beste kwaliteit zijn en minstens 7 dagen voor je blijven bloeien.

Tulpen afhalen of laten bezorgen in Amsterdam

Je bent natuurlijk altijd welkom in onze bloemenboetiek. Daar kan onze bloemstylist Eric je alles vertellen over je favoriete tulpen en een unieke bos voor jou samenstellen. Maar je kunt ze ook gewoon online bestellen en je tulpen laten bezorgen in Amsterdam. Onze eigen bezorgers leveren jouw bloemen met een glimlach aan de deur. Gewoon bij je thuis of bij degene die je wilt verrassen. Niet thuis? Geen zorgen, dan bellen we even bij de buren aan. Bestel je bloemen vandaag nog. Voor 13:00 uur = vandaag in je vaas.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste bloemen of wil je op een speciale dag je tulpen laten bezorgen in Amsterdam of omgeving? Neem gerust even contact met ons op en we helpen je graag verder.