Verrassingsboeketten

Verwen jezelf met een van onze verrassingsbossen, dat voelt pas echt als een cadeau. Jij kiest je favoriete tint en onze bloemstylist Eric gaat voor je aan de slag. Hij kiest de sterkste, mooiste exemplaren uit voor in jouw bos. Zorgvuldig schikt hij steel voor steel een prachtige bos. Hij pakt ze veilig voor je in en en voilà, voor je het weet staan we al bij je op de stoep. Zet je vaas alvast maar klaar!

Toont alle 7 resultaten

 • verrassingsboeket bont

  Verrassingsboeket bont

  Vanaf:  24,95

  Dit prachtige Verrassingsboeket seizoensbloemen gemengd wordt door onze bloemist samengesteld uit seizoensbloemen van verschillende kleuren. Op zoek naar een boeket voor iemand wiens lievelingskleur je niet weet? Met dit boeket zit je gegarandeerd goed.

 • verrassingsboeket blauw

  Verrassingsboeket blauw

  Vanaf:  24,95

  Blauwe bloemen zijn vrij zeldzaam. Misschien dat we er daarom ook altijd extra van genieten. Delphiniums, nigella’s, korenbloemen en hortensia’s, een aantal blauwe spetters die we graag in onze bossen gebruiken — als ze in het seizoen zijn. Laat je verrassen door something new, something fresh and something blue!

 • verrassingsboeket wit

  Verrassingsboeket wit

  Vanaf:  24,95

  Laat je verrassen! Als je op zoek bent naar een bos bloemen die in elk interieur pas, dan is onze witte verrassingsbos helemaal voor jou. De bos bestaat uit bladgroen en enkel witte bloemen: klassiek en fris! De verschillende soorten bloemen die we gebruiken, zorgen altijd voor een speels en dynamisch boeket.

 • verrassingsboeket lila

  Verrassingsboeket lila

  Vanaf:  24,95

  Laat je verrassen door onze bloemstylist Eric met een van onze verrassingsboeketten. We kiezen de mooiste lila seizoensbloemen uit en stellen een prachtige bos voor je samen. Het perfecte cadeautje voor jezelf of iemand anders.

 • verrassingsboeket rood

  Verrassingsboeket rood

  Vanaf:  24,95

  Iemand (of jezelf) verrassen met een spannende en sensuele showstopper? Ga dan voor onze verrassingsbos vol rode bloemen, een echte eyecatcher in elk interieur. Bestel hem als bedankje, verwennerij of verklaar iemand de liefde – wij helpen je er graag bij – bestel voor 13:00 uur en we bezorgen je bos vandaag nog.

 • verrassingsboeket oranje

  Verrassingsboeket oranje

  Vanaf:  24,95

  Ben je op zoek naar een vrolijke bos vol zonnige bloemen? Verras dan jezelf of iemand anders met onze verrassingsboeket vol oranje bloemen. Onze bloemstylist Eric vult de bos met de mooiste bloemen van het seizoen, knisperend vers van de veiling. Bestel je bos voor 13:00 uur en zet haar vandaag nog in de vaas.

 • verrassingsboeket roze

  Verrassingsboeket roze

  Vanaf:  24,95

  Think pink! Laat je verrassen door een bos vol roze bloemen, vol met de allermooiste bloemen van het seizoen. Of het nu een cadeautje is voor jezelf of voor iemand anders, de combinatie van verschillende roze bloemen zorgt gegarandeerd voor een geluksmomentje. Voor 13:00 uur besteld, vandaag nog bezorgd in Amsterdam & omgeving.