Winterboeketten

Ga voor een gezellig en warm winterinterieur. Kaarsen op tafel, een dekentje op de bank en de mooiste winterbloemen in je vaas, vol sprankelende ijskoninginnen zoals de Amaryllis, de Ilex of de Anemoon. Ontdek nu onze winterboeketten. Voor 13:00 besteld, vandaag nog in je vaas.  

Toont alle 2 resultaten

Bestellen & bezorgen

Bij Bloemen Bezorgen Amsterdam kun je heel eenvoudig je favoriete winterboeket bestellen en laten bezorgen in Amsterdam en omgeving. Met een paar drukken op de knop gaat onze bloemist Eric voor je aan de slag. Hij schikt de mooiste bos vol seizoensbloemen en dan gaat onze eigen bezorgdienst op pad om jouw winterbloemen af te leveren op het afgesproken adres. Voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag nog bezorgd. En natuurlijk gewoon met 7 dagen versgarantie!

Meer weten?

Wil je meer weten over onze winterbloemen of zit jouw ideale boeket niet in ons assortiment? We vertellen je er graag meer over of maken een unieke winterbos speciaal voor jou. Neem gerust even contact met ons op of kom bij ons langs aan de Parnassusweg 3 in Amsterdam. Tot snel!