Voor 13 uur besteld = zelfde dag bezorgd

Bloemist Amsterdam Centrum

Bloemist Amsterdam Centrum

Eigenaar Eric

Bloemist Amsterdam Centrum

Bloemen Bezorgen Amsterdam is jouw bloemist in Amsterdam Centrum. In onze webshop bestel je namelijk heel gemakkelijk jouw favoriete boeket die onze eigen mensen vervolgens heel voordelig en snel bij je komen bezorgen. Bestel je voor 13:00 uur? Dan staan ze zelfs dezelfde dag nog bij je op de stoep. Ongeacht of je nu in de Jordaan, bij De Oude Kerk of in de Weesperbuurt woont. Dat is nog eens gemakkelijk. Je kunt daarbij kiezen uit onze online boeketten, maar je kunt ook zelf een bos bloemen samen laten stellen. Gewoon met de bloemen die je mooi vindt of met de favorieten van je vriend(in) of partner. Bel ons gerust even, bekijk onze collectie of laat je verrassen! Ontdek onze bossen

Best verkochte boeketten

Binnenkijken In De Winkel Bloemen Bezorgen Amsterdam

Altijd vers!

Al onze bloemen zijn knisperend vers. We hebben ze nog nét niet met de hand van ’t veld geplukt, maar wel zorgvuldig geselecteerd op de veiling. Elke ochtend gaat onze bloemstylist Eric naar de veiling om daar de sterkste, mooiste en meest bijzondere exemplaren uit te kiezen. Daarom kunnen we je ook garanderen dat de bloemen van de beste kwaliteit zijn en minstens 7 dagen voor je blijven bloeien. Met de verzamelde bloemen gaan we vervolgens aan de slag. Eric schikt prachtige boeketten voor in onze webshop of speciaal voor jou op maat! Ontdek onze:

Online bestellen en bezorgen

Je bent natuurlijk altijd welkom in onze bloemenboetiek. Daar kan onze bloemstylist Eric je alles vertellen over je favoriete bloemen een unieke bos voor jou samenstellen. Maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon online bestellen en je boeket laten bezorgen in Amsterdam. Onze eigen bezorgers leveren jouw bloemen met een glimlach aan de deur. Gewoon bij je thuis of bij degene die je wilt verrassen. Niet thuis? Geen zorgen, dan bellen we even bij de buren aan. Bestel je bloemen vandaag nog. Voor 13:00 uur = vandaag in je vaas.