Bloemist Amsterdam-Oost

Eigenaar Eric

Bloemist Amsterdam-Oost

Bloemen Bezorgen Amsterdam is onder andere bloemist voor Amsterdam-Oost. Vanuit onze bloemenwinkel sturen we onze eigen bezorgdienst op pad om een mooi boeket af te leveren, maar je kunt uiteraard ook gewoon even langskomen. Gewoon om je te laten inspireren of om een speciaal boeket samen te laten stellen. Een mooie bos met jouw favoriete bloemen … of die van je partner natuurlijk!

Neem gerust even contact met ons op om iets op maat te laten maken of bekijk het online assortiment en bestel snel jouw favoriete boeket. Voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag nog bezorgd!

Best verkochte boeketten

Binnenkijken In De Winkel Bloemen Bezorgen Amsterdam

7 dagen versgarantie!

Of je nu voor een bosje rozen of een boeketje tulpen gaat, we zorgen er bij Bloemenboetiek Arjan altijd voor dat je verse bloemen van de beste kwaliteit krijgt. We rijden namelijk iedere ochtend vroeg naar de bloemenveiling in Aalsmeer om daar zelf de mooiste bloemen en planten uit te kiezen. Dat stelt ons in staat om als bloemist voor Amsterdam-Oost onder andere de volgende boeketten altijd vers aan te kunnen bieden:

Je kunt bij ons terecht voor:

We zijn zelfs zo zeker van onze zaak dat we je maar liefst 7 dagen versgarantie geven. Gegarandeerd minimaal een week lang genieten van verse bloemen. Niet goed, geld terug!

Snelle bezorging in Amsterdam en omgeving

Bloemenboetiek Arjan geldt als bloemist voor Amsterdam-Oost, maar bijvoorbeeld ook voor Amsterdam-Zuid of Zuidoost. Je kunt in onze online bloemenwinkel of webshop namelijk gemakkelijk boeketten bestellen en laten bezorgen in heel de regio. Gewoon bij je thuis dus, maar ook op het werk van je partner of bij een vriend(in) die wel een bosje bloemen kan gebruiken. En bestel je voor 13:00 uur? Dan bezorgen we jouw boeket dezelfde dag nog. Handig als je je trouwdag weer eens vergeten bent!

Alle Boeketten Worden Handgebonden

Onze bloemist vanuit Amsterdam-Oost

Als je in de buurt bent of komt kun je je boeket natuurlijk ook altijd even langswippen om je boeket af te halen of om er direct één samen te laten stellen. Je kunt onze bloemist vanuit Amsterdam-Oost gemakkelijk bereiken. Bloemenboetiek Arjan is namelijk gevestigd aan de Eerste Helmersstraat 84 op ongeveer een kwartiertje, twintig minuutjes rijden van het Javaplein in Zeeburg of Amsterdam Amstel.

Meer weten over onze bloemen of een speciaal boeketje laten maken? Onze bloemenwinkel is van maandag t/m zaterdag van 8:30 tot 18:00 uur geopend. Kom gerust eens langs of geef ons even een belletje. We staan altijd voor je klaar!

Scroll naar top