Voor 13 uur besteld = zelfde dag bezorgd

Bloemist Amsterdam-Zuid

Bloemist Amsterdam-Oost

Eigenaar Eric

Bloemist Amsterdam-Zuid

Bloemen Bezorgen Amsterdam werkt samen met lokale bloemist Flowermoments by Angrek. Eric is al 33 jaar bloemist en heeft een bloemenboetiek in Amsterdam Zuid. Met veel liefde voor bloemen en oog voor detail, schikt hij de allermooiste bossen. Ga voor een van onze sprankelende ontwerpen of laat je verrassen met een bos vol seizoensbloemen. We bezorgen onze bloemen in en rond Amsterdam, gemakkelijk en snel. Bestel je voor 13:00 uur, dan bezorgen we de bloemen nog dezelfde dag. Zo heb je jouw bloemen supersnel in huis en kun je optimaal genieten van hun bloei. We bieden je dan ook een week versgarantie. Niet goed? Geld terug. Zo zeker zijn we van onze bloeiers!

Best verkochte boeketten

 • Rode Rozen
  Rode Rozen per stuk
  Totaal  3,50
 • Levendig Veldboeket
  Levendig veldboeket
  Totaal  23,95 37,95
 • Witte Rozen
  Witte rozen
  Totaal  3,00
 • Plukboeket Bonte Kleuren
  Plukboeket bonte kleuren
  Totaal  35,95 55,95
 • Roze Rozen
  Roze rozen
  Totaal  3,00
 • With Heart
  With Heart
  Totaal  36,95 52,95
 • verrassingsboeket bont
  Verrassingsboeket bont
  Totaal  24,95 45,95
 • Geluksboeket
  Geluksboeket
  Totaal  26,95 40,95
Binnenkijken In De Winkel Bloemen Bezorgen Amsterdam

Altijd vers!

Al onze bloemen zijn knisperend vers. We hebben ze nog nét niet met de hand van ’t veld geplukt, maar wel zorgvuldig geselecteerd op de veiling. Elke ochtend gaat onze bloemstylist Eric naar de veiling om daar de sterkste, mooiste en meest bijzondere exemplaren uit te kiezen. Daarom kunnen we je ook garanderen dat de bloemen van de beste kwaliteit zijn en minstens 7 dagen voor je blijven bloeien. Met de verzamelde bloemen gaan we vervolgens aan de slag. Eric schikt prachtige boeketten voor in onze webshop of speciaal voor jou op maat! Ontdek onze:

Online bestellen & bezorgen

Je bent natuurlijk altijd welkom in onze bloemenboetiek. Daar kan onze bloemstylist Eric je alles vertellen over je favoriete bloemen een unieke bos voor jou samenstellen. Maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon online bestellen en je boeket laten bezorgen in Amsterdam. Onze eigen bezorgers leveren jouw bloemen met een glimlach aan de deur. Gewoon bij je thuis of bij degene die je wilt verrassen. Niet thuis? Geen zorgen, dan bellen we even bij de buren aan. Bestel je bloemen vandaag nog. Voor 13:00 uur = vandaag in je vaas.